EMPRESA SERVEIS TREBALL CONTACTE
 

 

Servei oficial

Elhicar és una empresa de serveis amb més de 35 anys d'experiència en el sector dels carretons elevadors. Som un equip humà altament qualificat i amb una llarga experiència en la reparació i el manteniment de carretons elevadors. Els nostres técnics han completat la seva formació en nombrosos cursos, tant a Espanya como a l'extranger (Itàlia, França i Alemanya) i duen a terme una formació continua amb la fi de poder atendre les últimes tecnologies.

A més d'ésser servei oficial CARER, KOMATSU i MIRETTI, estem especialitzats en reparar tot tipus de carretons elevadors (dièsel, elèctrics i a gas), frontals, retràctils, apiladors i transpaletes. Contem amb una llarga experiència en qualsevol marca de carretons. Som la primera empresa en reparació i manutenció de carretons de gran tonelatge ( > 8.000 Kg).

Tenim formació i som una de las poques empreses a Espanya acreditada per a la reparació i manteniment de carretons amb protecció antideflagrant EX.

Contem amb:

  • un equip humà tècnicament especializat en aquest tipus de maquinària;

  • una frota de tallers mòbils completament equipats, per a poder desplazar-se al lloc de l'averia i poder així solventar el problema més ràpidament;

  • així com d'unes instal·lacions pròpies totalment equipades per a les necessitats més avançades, que ens permeten acollir i reparar tot tipus de maquinària.

 

Per a qualsevol dubte o aclaració no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 

Elhicar S.C.P. | C/Huelva nº 3, Nau 16 - 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) - ESPANYA | Tel/Fax +34 93 377 71 59